Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. balandžio 17 d., trečiadienis
Žaliavalgiški šokoladiniai pyragaičiai su įdaru
Sudėtis:
1 stikl. migdolų riešutų
1 stikl. anakardžių riešutų
5 didelės datulės
3 šaukštai kakavos
Įdarui:
1/2 banano
Eiga: Smulkintuvu labai smulkiai sumalti migdolų ir anakardžių riešutus.
Datules supjaustyti ir sudėti kartu su kakava ir įdėti į riešutų masę, ir dar kartą viską gerai susumulkinti. Masė turi tapti lipni. Jei trūksta lipnumo-įpilkite truputi vandens.
Paruošti įdarą: smulkiai supjaustyti bananus. Iš riešutų masės padaryti apskiritimus, ir į jų vidų įspausti bananų idaro, sulipinti šonus, ir ragauti. Laaabai skanu.
Receptas iš Olgos Dzendzeletos knygos.
https://www.knygos.lt/lt/knygos/geriausi-raw-raw-receptai-zaliavalgiams/
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
apie žaliavalgystę nusimanau labai minimaliai ir pati nepraktikuoju, bet toks smalsumas sukilo: kakava berods gaminama ptadžioj paskrudinus kakavos pupeles, tai ar tradicinė mums žinoma kakava skaitosi ,,raw'' ir patiekalai su ja žaliavalgiški? :?
AtsakytiPanaikintinea, perku raw kakava :)
AtsakytiPanaikinti