2013 m. balandžio 16 d., antradienis

Žaliavalgiška morkų bei alyvuogių užtepėlė



Sudėtis:
3 morkos
1 mėlynasisi svogūnas
1/2 stikl. sūdytų alyvuogių be kauliukų
1 stikl. smulkiai supjaustytų krapų
1/4 stikl. alyvuogių aliejaus
1/2 a.š. maltų juodųjų pipirų
1/4 a.š. Himalajų druskos
Eiga: Morkas bei svogūnus supjaustyti gabaliukais. Sudėti į maisto maišytuvą, viską susmulkinti. Įdėti alyvuoges, supilti aliejų, įbertio pipirus bei druska, suberti pjaustytus krapus, ir dar kartą viską sutrinti.
Šią užtepėlę galima valgyti su džiovintomis duonelėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą