2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Cukinijų spagečiai su bazilikų padažu





Sudėtis:
1 vidutinio dydžio cukinija
2 pomodorai papuošti
1/5 raudonos paprikos
bazilikų padažo.

Eiga: Cukinijč sutarkuoti ilgais šiaudeliais. Ppariką taip pat sutarkuoti. Sumaišyti su bazilikų padažu. Papuošti pomidorais.

Bazilikų padažas:
1 stikl. anakardžių riešutų
1 stikl. supjaustytų bazilikų
2 skiltelės česnako
2/3 stikl. vandens
4 šaukštai citrinų sulčių
1/2 a.š. Himalajų druskos

Eiga: Pamirkyti anakardžių riešutis 2-3 val. Nupilti vandenį, sudėti riešutus į maisto maišytuvą. Įpilti vandnes, supikti citrinų sultis, įdėti česnaką. Viską suplakti iki vientisoso masės. Tada sudėti supjaustytus bazilikus ir dar kartą vsiką gerai suplakti.

Receptas iš Olgos Dzindzeletos knygos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą