Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis
Cukinijų spagečiai su bazilikų padažu
Sudėtis:
1 vidutinio dydžio cukinija
2 pomodorai papuošti
1/5 raudonos paprikos
bazilikų padažo.
Eiga: Cukinijč sutarkuoti ilgais šiaudeliais. Ppariką taip pat sutarkuoti. Sumaišyti su bazilikų padažu. Papuošti pomidorais.
Bazilikų padažas:
1 stikl. anakardžių riešutų
1 stikl. supjaustytų bazilikų
2 skiltelės česnako
2/3 stikl. vandens
4 šaukštai citrinų sulčių
1/2 a.š. Himalajų druskos
Eiga: Pamirkyti anakardžių riešutis 2-3 val. Nupilti vandenį, sudėti riešutus į maisto maišytuvą. Įpilti vandnes, supikti citrinų sultis, įdėti česnaką. Viską suplakti iki vientisoso masės. Tada sudėti supjaustytus bazilikus ir dar kartą vsiką gerai suplakti.
Receptas iš Olgos Dzindzeletos knygos.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą