Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. balandžio 29 d., pirmadienis
Žaliavalgiškas cukinijų tortukas
Pyrago pagrindui:
1 stikl. įvairių nemirkytų riešutų
saujelė pamirkytų datulių ar abrikosų
Vidurianm sluoksniui:
1 stikl. mirkytų anakardžių
1/2 stikl. cukinijų tyrelės
2-3 v.š. kokosų sviesto
1 citrinos sultys
2-3 v.š. medaus
Viršutiniam sluoksniui:
1/2 stikl. šaldytų aviečių, sumaišytų su kakava ir sutrintų.
Gaminimas:
Pagrinduis skirtus produktus sudedame į virtuvinį kombainą ir sublenderiuojame, sumalam iki trupinių, nepermalam, nes gausisi košė. Jei nesitrina įpiolam truputi vandens. Gautą masę sudedam į torto formą, geriausia, atsegamu šonu. Gerai suspaudžiame.
Vidurionio sluoksnio produktus taip pat sublenderiuojame, turi gautis tyrelė. Užpilame ant pyrago. tada pasidarome trečią sluoksnį, šį irgi užpilame.
Kai sluoksniai supilti, torčiuką dedame į šaldytuvą. Geriausia laikyti per naktį ir kt. dieną skanauti.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą