2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Moliūgų, pievagrybių ir fetos užkanda



Reikės:
300 g pievagrybių
pusės citrinos
600 g kubeliais pjaustyto moliūgo
4 skiltelių česnako
100-150 g fetos
4 šauktų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų balzaminio acto,
druskos, pipirų
mėgstamų prieskonių žolelių
Gaminimas: česnakus sukapokite ir apkepkite aliejuje. Pievagrybius supjaustykite ir apšlakstykite cutrinų sultimis. Grybus dėkite į keptuvę su česnakais ir apkepkite.
Galiausiai sudėkite moliūgo kubeliuys ir dar kepkite 5-8 min. pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis.
Tiekdami apibarstykite sūriu ir aplakstykite balzaminiu actu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą