Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis
Moliūgų, pievagrybių ir fetos užkanda
Reikės:
300 g pievagrybių
pusės citrinos
600 g kubeliais pjaustyto moliūgo
4 skiltelių česnako
100-150 g fetos
4 šauktų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų balzaminio acto,
druskos, pipirų
mėgstamų prieskonių žolelių
Gaminimas: česnakus sukapokite ir apkepkite aliejuje. Pievagrybius supjaustykite ir apšlakstykite cutrinų sultimis. Grybus dėkite į keptuvę su česnakais ir apkepkite.
Galiausiai sudėkite moliūgo kubeliuys ir dar kepkite 5-8 min. pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis.
Tiekdami apibarstykite sūriu ir aplakstykite balzaminiu actu.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą