2014 m. kovo 14 d., penktadienis

Mėtinis laimo pyragas be riešutų






Sudėtis:
4 prinokę avokadai
keletas mėtų lapelių
laimas
1 puodelis kakavos sviesto
pusė puodelio medaus
puodelis kokosų drožlių
pusė puodelio kokų kremo
puodelis datulių

Gaminimas:
Pagridui: kokoso drožles suberiame į maisto smulkituvą ir smulkiname iki kiek išeina smulkiausiai, tada supilame kokso kremą, datules ir 4 v.š. kakavos sviesto. Smulkiname iki tol, kol masė gerai susismulkina ir tampa vientisa. Formuojame pyrago pagrindą formoje, kurią naudosite.
Užtepas: avokadus, mėtų lapelius, laimo sultis, kakvos sviestą bei saldiklį smulkiname maisto smulkintuvu, kol masė taps itin tolygi ir neliks jokių gumulėlių ar mėtos lapelių gabalėlių. Sutrintą masę krečiame ant pagrindo, ir dedame į šaldytuvą, geriausia laikyti per naktį.

Skonis iš tiesų labai subtilus ir įdomus.

Skanaus :)

p.s. pas mus jo greitai nebeliko :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą