Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis
Žaliavalgiškas šokoladinis torčiukas
Sudėtis:
600 g. mirkytų datulių
400 g. kokosų drožlių
1 didelio apelsino sulčių
150 g. kakvos
Eiga: Datules sutrinti su blenderiu, suberti kokoso drožles, sultis ir kakva, viską gerai išmaišyti ir dar kartą sublenderiuoti. Masę suverčiame į torto formą, palaikome apie 1 val šaldytuvę, ir ragaujame. Skanaus :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą