2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Moliūgų užtepėlė






Sudėtis:
1 stikl. anakardžių riešutų (plautų bei mirkytų 2-3 val. )
2 stikl. supjaustytų moliūgų
1/2 stikl. vandens
3 šaukštai citrinų sulčių
1/2 a.š. supjaustytų česnakų
1/2 a.š. Himalajų druskos
1/2 a.š. maltų juodųjų pipirų
1/2 a.š. ciberžolės
Gaminimas: Maisto maišytuvu sutrinti anakardžių riešutus su vandeniu. Sumalti juos iki minkštos masės. Po truputi dėti moliūgo. Dar kartą gerai sutrinti. Įmaišyti česnakus, citrinų sultis, druską, ciberžolę bei pipirus. Viską sumalti. Gautą masę užtepti ant duoniukų, duonos ar paplptėlių.

2 komentarai: