2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Cukinijų ir baklažanų blyneliai su varške





Sudėtis:
1 cukinijos
1 baklažano
1 didesnės bulvės
2 skiltelių česnako
2-3 šaukštų miltų
1 kiaušinio
aliejaus
pipirų, druskos
smulkintų žalumynų
Kremui: 200 g varškės; 4-5 šaukštų natūralaus jogurto, pipirų, druskos, smulkintų žalumynų.
Gaminimas: Cukiniją ir baklažaną supjaustykite kubeliais. Bulvę sutarkuokite, česnaką susumulkinkite ir sumaišykite su cukinijų ir baklažanų kubeliais. Įmuškite kiaušinį. Suberkite miltus, pipirus ir žalumynus ir šiek tiek pasūdykite. Viską gerai išmaišykite ir kepkite nedidelius blynelius.
Varškę sumaišykite su jogurtu, pasknininkite žalumynais, pipirais ir druska. Blynelius tiekite karštus su kremu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą