2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Cukinijos su perlinėmis kruopomis



Sudėtis:
2 jaunų cukinijų
2 stiklinių virtų perlinių kruopų
saujos razinų
kepintų migdolų držlių
2 šauktų medaus
1 šaukto baltojo vyno acto
druskos, pipirų
2 skiltelių ęesnako
Gaminimas: Razinas užmerkti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti labai plonomis juostelėmis pjaustytas cukinijas ir kelias minutes kepkite kol švelniai paskrus. Išgriebkite.
Į keptuvę, kurioje kepė cukinijos, sudėkite smulkintas česnako skilteles, šiek tiek pakepę supilkitę vyno actą, medų ir troškinkite, kol išgaruos actas. Suberkite razinas, virtas perlines kruopas ir pagardinkite druska bei pipirais. Galiausiai sudėkite cukinijas, išmaišykite ir dar troškinkite kelias minutes.
Tiekdami troškinį apibarstykite migdolų držlėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą