2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Sausainiai su juodomis alyvuogėmis


Sudėtis:
70 g. konservuotų juodų alyvuogių
240 ml. miltų
180 ml tarkuoto kietojo sūrio (aš dėjau Džiugą)
2 v.š. kukurūzų krakmolo
žiupsnis druskos
1 kiaušinis
60 g sviesto

Gaminimas: alyvuoges nusausinkite ir susmulkinkite.
Dubenyje sumaišykite miltus, tarkuotą sūrį, krakmolą ir druską. Įmuškite kiaušinį, sudėkite sutarkuotą sviestą. Viskąč išminkykite iki vientisos masės.
Gautą tešlą susukite į plėvelę ir padėkite šaltai kokiam pusvalandžiui.
Tešlą supjaustykite centimetro storio apskritimais.
Kepti 180 C 20-25 minutes, kol sausainių apačia parus. Atvėsinkite ant grotelių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą