2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Pyragas su džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis


Tešlai reikės:
150g. sviesto
150 g. fermentinio sūrio
250 ml miltų
žiupsnelio tarkuotų muskatų
Įdarui reikės:
4 kiaušinių
apie 100 g. saulėje džiovintų poidorų
apie 100 g alyvuogių
saujelės saltonių sultenių
pusė raudono svogūno
žiupsnelio druskos
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
Sviestą ir sūrį sutarkuokite. Įberkite tarkuotų muskatų ir miltus. Suminkykite tešlą.
Nestoru tešlos sluoksniu išlipdykite kepimo formą ir padėkite valandai į šaldytuvą.
Kiaušinių trynius ir baltymus išplakite atskirai. Trynius - su pipirais, baltymus - su druska. Abi mases sumaišykite ir užpilkyte ant tešlos.
Kitus ingridientsu susmulkinkite ir išdėliokite ant tešlos.
Kepkite 180 C apie 30-35 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą