Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis
Pyragas su džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis
Tešlai reikės:
150g. sviesto
150 g. fermentinio sūrio
250 ml miltų
žiupsnelio tarkuotų muskatų
Įdarui reikės:
4 kiaušinių
apie 100 g. saulėje džiovintų poidorų
apie 100 g alyvuogių
saujelės saltonių sultenių
pusė raudono svogūno
žiupsnelio druskos
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
Sviestą ir sūrį sutarkuokite. Įberkite tarkuotų muskatų ir miltus. Suminkykite tešlą.
Nestoru tešlos sluoksniu išlipdykite kepimo formą ir padėkite valandai į šaldytuvą.
Kiaušinių trynius ir baltymus išplakite atskirai. Trynius - su pipirais, baltymus - su druska. Abi mases sumaišykite ir užpilkyte ant tešlos.
Kitus ingridientsu susmulkinkite ir išdėliokite ant tešlos.
Kepkite 180 C apie 30-35 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą