2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Traškūs marinuoti agurkai


1 litrui vandens:
  1 šaukštas druskos
  2 šaukštai cukraus
  3-4 šaukštai acto
  prieskonių, česnako, krapų, juodųjų pipirų

Nuplautus agurkus sudedam į stiklainius.
Agurkus užpilti verdančiu vandeniu (ne marinatu) ir leisti pastovėti 10-15 min. Nupylus, dar kartelį užpilti verdančiu vandeniu, ir vėl nupilti pastovėjus. Taip 3 kartus. Ir katrvirtąjį kartą sudėti visus prieskonius, užpilti marinatą, sandariai uždaryti ir apversti.
Rezultatas - traškūs agurkėliai.



1 komentaras:

  1. Pagal šį receptą gaminti agurkai gaunasi labai skanūs. Bet aš juos dedu nepjaustytus ir dar įdedu vyšnių lapų. Labai skaniai gaunasi :)

    AtsakytiPanaikinti