2012 m. liepos 19 d., ketvirtadienis

Pomidorų ir anakardžių užtepėlė

Jei kas kada būtų pasakęs, kad gaminsiu namie valgyti ir dar tiek, tikrai nebūčiau patikėjusi.
Bet pasirodo taip viskas keičiasi, kad tokio žodžio kaip niekada mano žodyne jau nebėra.

Šio ryto pusryčiai:



Sudėtis:
pomidorai
anakardžių riešutai
Himalajų druska
mėgstama prieskoniai (naudojau GARAM masala)



Gaminimas: iš vakaro užmerkiau anakardžių riešutus. Ryte visus ingrientus sudėjau į blenderį, sutrinam ir ragaujam. Turėjau nusipirkusi žaliavalgiškų duonos traškučių, tad šis užtepas labai tiko prie jų.

Šati tau sotūs ir greiti pusryčiai.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą