2013 m. birželio 3 d., pirmadienis

Pievagrybių sriuba su pelėsiniu sūriu





Reikės:
apie 500 g. pievagrybių
1 didelio svogūno
2 bulvių
apie 100 g mėlynųjų pelėsių sūrio
100 ml grietinėlės
pipirų
druskos
1 sultinio kubelio
kelių šaukštų aliejaus (kepti)
Gaminimas:
Svogūną susmulkinkite, apkepkite, tada sudėkite supjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepkite. Į puodą įmetę sultinio kubelį išvirkite supjaustytas bulves. Kai jos suminkštės, sudėkite apkeptus pievagrybius, pagardinkite pipirais, druska ir dar apie 10 min. pavirkiteužpilkite grietinėlę ir pelėsinį sūrį. Sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą