Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. birželio 3 d., pirmadienis
Pievagrybių sriuba su pelėsiniu sūriu
Reikės:
apie 500 g. pievagrybių
1 didelio svogūno
2 bulvių
apie 100 g mėlynųjų pelėsių sūrio
100 ml grietinėlės
pipirų
druskos
1 sultinio kubelio
kelių šaukštų aliejaus (kepti)
Gaminimas:
Svogūną susmulkinkite, apkepkite, tada sudėkite supjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepkite. Į puodą įmetę sultinio kubelį išvirkite supjaustytas bulves. Kai jos suminkštės, sudėkite apkeptus pievagrybius, pagardinkite pipirais, druska ir dar apie 10 min. pavirkiteužpilkite grietinėlę ir pelėsinį sūrį. Sriubą sutrinkite elektriniu plakikliu. Skanaus :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą