Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. gegužės 26 d., sekmadienis
Kopūstų, bulvių ir morkų troškinys
Sudėtis:
3 valg. š. Ghi sviesto
1 valg. š. tarkuoto imbiero (aš dedu 0,5 a.š. džiovinto)
1 a.š. asafetidos
1 a.š. kmynų
1 a.š. juodųjų garstyčių sėklų (aš dedu 0,5)
1 puodelis tarkuotų morkų
2 puodeliai smulkiai pjaustyto kopūsto
4 kubeliais supjaustytos vidutinio didumo bulvės
2 a.š. druskos
1 a.š. juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Ištirpinikite sviestą Ghi.
2. Paksrudinkite imbierą, asafetidą, kmynus ir juodąsias garstyčias.
3. Sudėkite morkas ir kopūstus.
4. Pakepinkite keletą minučių.
5. Uždenkite keptuvę, sumažinkite liepsną ir palikite troškintis.
6. Išvirkite bulves, nukoškite.
7. Į daržovių mišinį suberkite bulves, druską, pipirus ir dar truputi sviesto, keletą minučių patroškinkite.
Skanaus :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą