2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Porų ir macarelos pyragas



Sudėtis:
600 g. gatavos sluoksniuotos tešlos
3 kiaušiniai
500 g. mocarelos
60 g. tarkuoto permezano
Himalajų druskos
šviežiai maltų pipirų
2 vidutiniai porai
3 šaukštai sviesto
Gaminimas:
Porus supjaustyti smulkiai. Vieną kiaušinį truputi paplakti, sviestą išlydyti.
Atšildytus lakštus dėti į skardą, tešlos paviršių subadyti šakute, patepti kiaušinio plakiniu.
Sumaišyti permezaną, sutarkuotą mocarelą, likusius kiaušinius, įberti prieksonių. Paskleisti masę ant tešlos. Ant viršaus dėti porus, apšakstyti lydytu sviestu. Paskaniniti prieksoniais.
Kepti 180 C 20-25 min., kol taps rusvai auksinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą