Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis
Traškūs marinuoti agurkai
1 litrui vandens:
1 šaukštas druskos
2 šaukštai cukraus
3-4 šaukštai acto
prieskonių, česnako, krapų, juodųjų pipirų
Nuplautus agurkus sudedam į stiklainius.
Agurkus užpilti verdančiu vandeniu (ne marinatu) ir leisti pastovėti 10-15 min. Nupylus, dar kartelį užpilti verdančiu vandeniu, ir vėl nupilti pastovėjus. Taip 3 kartus. Ir katrvirtąjį kartą sudėti visus prieskonius, užpilti marinatą, sandariai uždaryti ir apversti.
Rezultatas - traškūs agurkėliai.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Pagal šį receptą gaminti agurkai gaunasi labai skanūs. Bet aš juos dedu nepjaustytus ir dar įdedu vyšnių lapų. Labai skaniai gaunasi :)
AtsakytiPanaikinti