2014 m. spalio 5 d., sekmadienis

Lovos istorija

Jau taaaaip senai nerašiau, kad net nebepamenu. Tiesą sakant kurį laiką net buvau užmiršusi apskritai, apie tokį dalyką, kaip mano susikurtas "blogas".

Bet paskutinėmis dienomis, mane užplūdo toks kūrybinis impulsas, kad tik noriu daryti ir kurti nuolatos, ir jėgų pasirodo yra daugiau, nei maniau jų beesant.  O kūrybinės mintys sugryžo kartu su naująja Ugnytės lova, kaip vyras pavadino ją  - Rūmais. Kol dar nesulaukėme čiužinio, tai tie rūmai yra pavirtę į Ugnės žaidimų aikštelę :)

O prie ko čia Ugnės lova ir mano noras kurti?
Horizonte už lovos matosi remonto stovio sienos, tad mano naujas didysis projektas - didžiojo kambario remontas ir interjero kūrimas. Net vienos klientės, važiuojančios atostogauti į Ispaniją pasiprašiau parvežti lauktuvių ispanišką interjero žurnalą :)

Kai viską baigsime pasidalinsiu nuotraukomis jau iš užbaigto kambario remonto, o dabar po truputi judame pirmyn. Niekur neskubėdami, taip gera neskubant, pasimėgaujant, apgalvojant viską tvarkytis. Kažkos naujas potyris ir jausmas, man dar nelabai pažįstamas. Nes aš visada buvau ta, kuri nori viską greitai ir dabar nedelsiant. O va su kambariu gaunasi lėtai, labai lėtai, ir man tai patinka :)

Jau net užsisakiau pas sesę Kalėdų dovanų :) Kad nupieštų paveiksliukų. Ji vienu metu buvo tokius nedidelius smulkučius pradėjusi piešti. jau net tiesą sakant žinau kur juos kabinsiu, nors nei sutikimo, nei atsakymo, kad juos gausiu nėra , o jau nekalbu, kad jų dar net neturiu.

Tokios tos mano šių dienų mintys.

2 komentarai:

  1. Na, bet jau lovos gražumas. Kur tokią pirkote? Gal specialiai gaminote? Nesu mačiusi niekur.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man ir patinka jūsų vaiko lova. Dairiausi panašios vaikiškos lovos... Kur pirkote? Labai aktualu sužinoti kur prekiauja tokiomis lovomis.

    AtsakytiPanaikinti