2014 m. balandžio 14 d., pirmadienis

Sausainiai su chalva





Sudėtis:
3 kiaušinių tryniai
4 šaukštų rudojo cukraus
50 g. sviesto
1 žiupsnelio kepimo miltelių
1 stiklinės miltų
100 g. chalvos

Gaminimas:
Trynius ištrinkite su cukrumi ir sviestu.
Suberkite miltus ir kepimo miltelius.
Sudėkite trupintą chalvą.
Užminkikite tešlą. Suformuokite nedidelio diametro volelį, įvyniokite į plėvelę ir valandai padėkite į šaldiklį.
Volelį supjaustykite nedideliais sausainiais, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 18 C orkaitėje 6-7 min.

Receptas iš VMG žurnalo Gradžiausi žiemos sezono receptai (2014)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą