Šį receptą nužiūrėjau iš RA W SA BM.
Riginalus receptas rastas puslapyje SUSAULIUM:
Sudėtis:
100 g. kakavos sviesto
100 g. RAW kakavos
40 g. medaus
5 g. cinamono
Gaminimas:
Kakavos sviestą ištirpiname su medumi. Tirpiname indą įstatę į kitą indą su vandeniu, nuolat maišome, temperatūra neturi būti aukštesnė nei 43 laipsniai.
Nukeliame nuo ugnies, suberiame kakavą ir cinamoną, ir labai gerai išmaišome.
Viską supilame į ledukų formeles. Galima ir į bet kokias kitokias formeles.
Galima dar dėti ir riešutų, razinų ir kt. skanėstų, kadangi aš gaminau pirmą kartą, tai nedėjau nieko.
Supilstę ir leidę pravėsti viską dedame 20-30 min. į kamerą. Po to perkeliame į šaldytuvą.
Skonis iš tiesų Dieviškas, tirpsta burnoje mmm....
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą