2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Migdolų užtepėlė


Vis galvodavau kur panaudoti likusias išspaudas (neturiu džiovintuvo, tai negaliu gaminti sausainiukų ar duoniukų), ir netyčia radau vienos žaliavalgės receptuką. Jį patobulinau ir pritaikiau mūsų šeimynai.

Sudėtis:
migdolų riešutų išspaudos po pieno gaminimo
1 raudonas svogūnas (jei norite švelniau dėkite pusę)
3 saulėje džiovinti pomidorai (aš naudojau jau išmirkytus aliejuje)
alyvuogių aliejus (aš naudojau nuo pomidorų)
druska
pipirai
GARAM MASALA prieskonių (galima ir nedėti)

Gaminimas:
Viską sutriname blenderiu.

Galime tepti, kaip mes šį kartą darėme, ant aisbergo salotos lapo, pasiskaninti pomidorais, agurkais, avokadais ir t.t. Galiemtapti ant duoniukų ir t.t.

Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą