Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
2014 m. sausio 13 d., pirmadienis
Gvakamolės padažas - užtepėlė
Po truputi po truputi linkstame link žaliavalgystės :) tai pradedam nuo užtepėlių :)
Nors pavadinime parašiau padažas, bet šį kartą padariau kaip užtepėlę :)
Sudėtis:
2 sunokę avokadai
2 česnako skiltelės
2 šaukštų citrinos sulčių
pora baziliko šakelių
4 vnt. saulėje džiovintų pomidorų (aš naudojai jau išmirkytus aliejuje)
1/2 šviežio pomidoro
druskos, pipirų pgl. skonį
GARAM MASALA prieskonių
alyvuogių aliejaus (aš pyliau nuo džiovintų pomidorų)
Paruošimas:
Visus ingrientus dedame į blenderį ir sumalame iki vientisos konsistencijos. Jei norite skystesnio ale padažo, įpilkite vandens.
Skanaus :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą