2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Gvakamolės padažas - užtepėlė


Po truputi po truputi linkstame link žaliavalgystės :) tai pradedam nuo užtepėlių :)
Nors pavadinime parašiau padažas, bet šį kartą padariau kaip užtepėlę :)

Sudėtis:
2 sunokę avokadai
2 česnako skiltelės
2 šaukštų citrinos sulčių
pora baziliko šakelių
4 vnt. saulėje džiovintų pomidorų (aš naudojai jau išmirkytus aliejuje)
1/2 šviežio pomidoro
druskos, pipirų pgl. skonį
GARAM MASALA prieskonių
alyvuogių aliejaus (aš pyliau nuo džiovintų pomidorų)

Paruošimas:
Visus ingrientus dedame į blenderį ir sumalame iki vientisos konsistencijos. Jei norite skystesnio ale padažo, įpilkite vandens.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą