2013 m. birželio 17 d., pirmadienis

Žalias citrininis tortas

Pagrindas:
1 puodukas graikinių riešutų
7-10 datulių
keli šaukštai migdolų (arba jau miltelių pavidale)
Citrininis kremas:
1 puodukas anakardžių riešutų
apie 3 žalių citrinų sulčių
1/3 puoduko medaus
1/3 kokoso aliejaus
Gaminimas:
Pagrindas: riešutus su datulėmis sutrinkite virtuviniu kombainu. Gautą masę suspaudžiame į torto formą (geriausia naudoti atsidarančia). Pagrindą gerai suspausti.
Kremas: anakardžius apie 1-2 val. pamirkome. Tada visus ingridientus sumalame blenderiu iki vienalytės kremo pavidalo masės. Ją suberiame ant pagrindo.
Gautą saldumyną laikome šaldytuve apie 2-3 val.
Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą