Receptas iš Virtuvės mitų griovėjų žurnalo:
4 porcijoms:
180 g. varskės
1 prinokusio avokado
2 pomidorų
1/2 citrinos sulčių
žiupsnelis druskos
žiupsnelis cukraus
petražolių
Gaminimas:
Pomidorus ir avokadus nulupkite, pasmulkinkite ir suberkite į viertuvinio kombaino indą. Sudėkite varškę, įberkite cukraus, pipirų, druskos, petražolių, įspauskite citrinos sulčių ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
Skanaus :)
Esu Justė. Man patinka, viskas ką galima dar ir dar kartą panaudoti. Tad pristatau savo rankų darbo gaminius, kurie didžioji dalis yra padaryti iš įvairių antrinių žaliavų - likučių. Knygos ir geras kinas - mano antroji aistra. Čia pristatau ir tas knygas bei filmus, kurie man yra palikę vieną ar kitą įspūdį.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Ar patiko?
AtsakytiPanaikintiO taip !
AtsakytiPanaikinti