2013 m. birželio 5 d., trečiadienis

Tortas su avietėmis






Sudėtis:
Pagrindui:
1 stikl. migdolų
5 minkštos datulės
2 šaukštai žaliosios kakavos

Užpilui:
2 stikl. anakardžių riešutų
1/2 stikl. vandens
2 šaukštai medaus
1/2 stikl.aviečių
5 šaukštai kokosų aliejaus

Eiga: sumalti nuplautus migdolų riešutus smulkintuvu iki miltų. Įdėti datules, gerai sumalti, įberti kakavos ir dar kartą viską sumaišyti. Gautą masę sudėti į 20 cm skersmens formą ir gerai prispausti.
Maisto maišytuvu gerai sumalti anakardžių riešutus, išmaišyti medų kartu vandeniu. Įdėti avietes, dar kartą sumaišyti. Įpilti kokosų aliejaus ir viską kartu išsukti iki minkštos varsškės masės.
Įpildi įdarą į formą.
Padėti į šaldytuvą ne mažiau kaip 8-10 val.
Skanaus :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą