2013 m. birželio 11 d., antradienis

Gyvenimo transerfingas 1. Atsakymai į svarbiausius gyvenimo klausimus. Vadim Zeland





Kas įdomiausia, kad šią knygą kažkada jau esu turėjusi. Bet kraustydamasi gyventi į kitą miestą dar jos net neperskaičius perpardaviau. Bet atėjo laikas ir ji vėl pakliuvo į mano rankas. Ją ir kitas šio autoriaus knygas man rekomendavo perskaityti mano vyras, dar kai laukiausi dukrytės. Kol prisiruošiau praėjo beveik trys metai.

Šioje knygoje radau atsakymus į klausimus, kuriuos nuolat užduodavau, o į kai kuriuos - dar kartą pasitvirtinau jau žinomus atsakymus. Tai pirmoji dalis iš penkių, kurioje glaustai aprašyti dėsniai visatos. Pagrinde kreipiamas dėmesys į tai, kad viskas jau senai yra surašyta, aprašyta, nuspręsta ir t.t. Tik nuo mūsų pasirinkimo priklauso kaip kas bus. Tai ar verta kovoti ir plėšytis dėl to, kas ir taip aišku?


Anotacija

Garsaus rusų autoriaus Vadim Zeland knygų serija Gyvenimo transerfingas, padės jums giliau pažvelgti į savo gyvenimiškus įpročius, rūpesčius bei lūkesčius. Knygos pagrindą sudaro autoriaus atsakymai į skaitytojų klausimus, Vadim Zeland ragina mus tapti savo likimo lėmėjais.
Autorius teigia, kad problemos sprendimas dažnai slypi ten, kur susikerta metafizika ir kasdienybė. Norėdami suprasti tai, kas iš pirmo žvilgsnio yra logiškai nepaaiškinama, turime išvalyti sąmonę nuo šablonų ir stereotipų. Jei žengsite ryžtingą žingsnį iš bendros rikiuotės, atsidursite už matricos ribų. Jūs elgsitės visiškai ne taip, kaip visi kiti, ir įgysite tai, ko kiti neturi. Iš pradžių tai nustebins. Paskui jūs pradėsite stebinti, gluminti ir net erzinti aplinkinius. O vėliau aplinkiniai, žiūrėdami į tai, kas vyksta su jumis, ims iš jūsų pavyzdį.
Leidęsi į šią įdomią sąmoningumo kelionę, pasijusite tarsi nubudę sapne net neužmigę – tai padės suprasti, kas jūs, kur esate ir kodėl. Laikykitės tvirtai ant žemės, kad nenukristumėte į dangų iš nuostabos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą