2013 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Beson Laddu - indiški žirnių miltų saldainiai






Sudėtis:
400 g. sviesto
400 g žirnių miltų
50-100 g. rudojo cukraus
indelis kondensuoto pieno
cinamono
kokoso drožlių, papuošti
riešutų (dėjau mišinį)
Gaminimas:
Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant mažos ugnies arba puode storu dugnu. Į ištirpusį sviestą suberkite rudajį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Maišydami mediniu šaukštu suberkite žirnių miltus. Nuolat pamaišydami skrudinkite masę 10-15 min. MIltai turėtų pakankamai apkepti ir pasklaeisti riešutų kvapą. Tuomet suberkite riešutus, cinamoną ir dar kiek paaitinkite. Pabaigoje į masę supilkite kondensuotą pieną, kaitinkite 1-2 min. Masę paskalieskite ant skardos, leiskite atvėsti ir apibarstę kokoso drožlėm supjaustykite.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą