2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Trinta moliūgų sriuba su kokosų pienu







Sudėtis:
2 vidutinio dydžio svogūnai
500 g. moliūgų
300 g. kokosų pieno
50 g sviesto
1 žaliosios citrinos sultys
1 šaukštas cukranendrių cukraus
druskos
pipirų
maltų kalendrų
kmynų
citrinžolės
Gaminimas:
Ištirpinkite sviestą, pakepinkite kmynus, maltą kalendrą ir citrinžolę. Tada sudėkite supjaustytus svogūnus ir pakepinkite. Svogūnams suminkštėjus, sudėkite smulkintus moliūgus ir dar pakepinkite kol pastarieji suminkštės. Į puodą supilkite kokosų pieną, sukrėskite keptuvės turinį ir užvirinkite. Sriubą virkite kol moliūgai visai suminkštės. Pagardinkite druska ir piprais, išspauskite citrinos sultis, ir įdėkite cukranendrių cukraus. Sutrinti virtuviniu kombainu :)
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą