2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Pyragas su "Maskarponės " sūriu



Sudėtis:
1 pakelis Gaidelis sausainių
100 g. sviesto
Uogienės bet kokios, bet tirštos
1 indelis kondensuoto pieno
500 g. Maskarponės sūrio
1 kiaušinis
Gaminimas: smulkiai sutrinti sausainius (aš su blenderiu susmulkinau). Ištirpinti sviestą ir užpilti ant sausainių, viską sumaišyti. Į įkaitintą orkaitę įdėti 10 min. kepti sausainius su sviestu, įpiltus į blėką.
Kol viskas kepa, pasiruošiam kt. dalis. Išplakam labai gerai kiaušinį, užpilam maskarponę ir kondensuotą pieną, ir viską irgi labai gerai išplakam.
Kai iškepa sausainiai, ant viršaus tepam uogienės sluoksnį, ir ant viršaus maskarponės masę. Ir viską pašaunam dar 45-50 min, kepti. Kai iškepa iš karto neištraukiam iš orkaitės, leidžiam atvėsti. Ir dedam nakčiai į šaldytuvą. Geriausia jį kepti vakare.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą