2013 m. gegužės 5 d., sekmadienis

Lietiniai su špinatais



Sudėtis
kiaušinis
3 šaukštai miltų
100 ml. pieno
žiupsnelis druskos
sviesto (kepti)
400 g. špinatų
raudionos paprikos
100 g. permezano
250 g. Fetos
pgl. skonį druskos ir piprų
Gaminimas: iš miltų, pieno ir kiaušinio iškepam lietinius.
Špinatus apverdame vandenyje, kol subliūkšta.
papriką susumulkiname.
Į indą dedame tarkuotą permezaną, fetą, špinatus ir papriką, druską ir pipirus. Viską su šaukštu gerai išsukame, kad gautųsi vientisa masė.
Ant lietinių dedame gautą masę per vidurį, ir sulaknstome keturkampius.
Į 180 C įkaitintą orkaitę dedame paruoštus lietinius, ir kepame apie 20 min.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą