2013 m. gegužės 6 d., pirmadienis

Cukinijų užkepėlė su tortilijų traškučiais

Cha cha, po pasivaikščiojimo Dytuvos turguje, netrukus atkeliavo ir pietūs. O jie šiandien lengvi, greiti, įdomūs ir sotūs.





Cukinijų užkepėlė

Sudėtis:
cukinija
Gaminimas: cukiniją supjaustome nestorais griežinėliais ir apkepame, kol lnegvai apskrunda.
Padažo sudėtis:
špinatai
bazilikas
1 a.š. medaus
balzaminio acto
alyvuogių aliejaus
truputi druskos
Gaminimas: viska į blenderį ir sutriname. Jei padažas per skystas, aš įdedu dar špinatų ar baziliko.
Patiekti dar šiltus.



Tortilijų traškučiai

Sudėtis:
tortilijos
"Permezano" sūris (tinka bet koks kietasis)
Gaminimas: sūrį sutarkuojame, ant vienos tortilijos jo pabarstome, ir uždengiame kita. Įkaitiname orkaitę 180 C, ir kepame apie 7-10 min, kol ištirpsta sūris.
Valgome dar šiltas, tinka prie bet kokių užkandžių.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą