2013 m. gegužės 26 d., sekmadienis

Kopūstų, bulvių ir morkų troškinys






Sudėtis:
3 valg. š. Ghi sviesto
1 valg. š. tarkuoto imbiero (aš dedu 0,5 a.š. džiovinto)
1 a.š. asafetidos
1 a.š. kmynų
1 a.š. juodųjų garstyčių sėklų (aš dedu 0,5)
1 puodelis tarkuotų morkų
2 puodeliai smulkiai pjaustyto kopūsto
4 kubeliais supjaustytos vidutinio didumo bulvės
2 a.š. druskos
1 a.š. juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Ištirpinikite sviestą Ghi.
2. Paksrudinkite imbierą, asafetidą, kmynus ir juodąsias garstyčias.
3. Sudėkite morkas ir kopūstus.
4. Pakepinkite keletą minučių.
5. Uždenkite keptuvę, sumažinkite liepsną ir palikite troškintis.
6. Išvirkite bulves, nukoškite.
7. Į daržovių mišinį suberkite bulves, druską, pipirus ir dar truputi sviesto, keletą minučių patroškinkite.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą